×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

Överflöd av koreaner efter kvartsfinalen i WCS Europe

1
Se GSL-mästarna MC, MMA, jjakji såväl som ASUS ROG Winter-vinnaren San göra upp i semifinalen av WCS Europe.
I en av ödets ironier står det efter kvartsfinalerna av WCS Europe klart att kvällens semifinalmatcher går helt i koreanskt tecken – nu återstår nämligen bara MC, MMA, jjakji och San i tävlingen – efter vad som får ses som relativt lätta segrar.

Det är bäddat för spänning alltså, när de tre forna GSL-mästarna MC, MMA och jjakji alla kämpar för chansen att återuppleva tidigare glansdagar och på samma gång bevisa att de fortfarande har vad som krävs. Samtidigt får de se upp för San, som med ”bara” en ASUS ROG-titel i bagaget, säkerligen är ivrig att bevisa att han platsar, även bland de stora namnen.

Alla fyra spelarna gjorde i sina kvartsfinalmatcher tidigare i veckan övertygande segrar: både jjakji och MMA tycktes åter hitta formen efter knackigt gruppspel och gjorde till sist slut på två tredjedelar av det kvarvarande europeiska hotet – norske Snute fick se sig besegrad med hela 3-1 i sin match mot MMA och ännu sämre gick det för spanske VortiX – som förlorade med brutala 3-0 till jjakjj.

MC spelade i sin match mot StarDust ”the numbers game” och vann PvP-mötet med 3-1 efter några saftiga all-ins. Den stora kvartsfinalskrällen blev dock Sans 3-0-seger mot finske Welmu, som permanent låste in spelarlistan för semifinalen.

Kvällens matcher går av stapeln kl. 20:00 svensk tid och ställer MC och jjakji mot varandra, medan San blir den som tar sig an MMA. Båda möten spelas bäst av fem kartor.

Dela detta på internet

Contributor

Vanlig användare,

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..