×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Dear lämnar Mousesports

1
Mousesports väljer att satsa på europeiskt under 2014 — Dear lämnar organisationen efter fyra månader.
Den historiska organisationen Mousesports att skiljt sig med den koreanska protoss-spelaren Baek "Dear" Dong Jun. Detta efter fyra månader i organisationen, där man bland annat kunnat se Dear ta en andra plats på ASUS ROG Winter 2014. Beslutet var enligt Markus "MaX" Kamper, spelarmanager för Mousesports, ömsesidigt.

Kemper nämner i det uttalande som gjorts att en stor anledning till att de bröt med Dear var att organisationen ville fortsätta sin Starcraft 2-satsning europeiskt. Kemper menar på att Mousesports är en europeisk e-sport förening och man vill fortsätta på det viset i dessa tuffa tider, där koreaner tar majoriteten utav pallplatserna.



Bildkälla: gosugamers.net


Det var under 2013 som den koreanska protoss-spelaren slog igenom i den absoluta toppen. Efter att koreanen avancerat till GSLs Premier League under den tredje säsongen av WCS kämpade han sig igenom slutspelet och lyckades vinna i finalen mot soO med resultatet 4-2. Väl i världsfinalen av den tredje säsongen av WCS svepte han också hem förstaplatsen och $40.000 efter en övertygande 4-0 vinst mot Soulkey i finalen.

Dear har via Twitter offentliggjort att han kommer ta en liten paus tills han hittar ett nytt lag.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..