×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

NesTea lämnar Incredible Miracle

1
Den världsberömde zerg-spelaren lämnar det enda laget han representerat sedan han började spela StarCraft II.
Lim "NesTea" Jae Duk har inte längre något lag, detta efter att den 31-årige zerg-spelaren lämnat Incredible Miracle efter tre och ett halvt års tid. Incredible Miracle är den enda organisationen Jae Duk har representerat sedan han valde att gå över från Brood War till StarCraft II, och har under fanan bland annat tre GSL-titlar.



Bildkälla: fomos.kr, gomexp.net via onGamers


NesTea är klassad som en av StarCraft II-världens mest framgångsrika spelare, detta då det bara är hans numer före detta lagkamrat Jung "Mvp" Jong Hyun som lyckats knipa fler GSL-titlar. Tillsammans har de spelat ihop sju guld och över 600 000 dollar bara i GSL-prispengar.

Framtiden för den trefaldige GSL-mästaren är oskriven, men Global Esports Management, agentbyrån som representerar Jae Duk och som även offentliggjorde avgången från "IM", har sagt att de kommer att hjälpa stjärnan hitta ett kontrakt som tillåter honom att spela turneringar mer frekvent.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..