×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

Slutspelsdags i WCS Europe

1
Gruppspel #2 i 2014 WCS Season 1 Europe är avklarat, vilket innebär att kvartsfinaler väntar.
Som bekant skrällde den spanske zerg-spelaren VortiX till sig en vinst i Grupp A över både MMA och Mvp. Dagen därpå var det norske Snute som briljerade i Grupp B genom att besegra bland andra jjakji. Det var inte förrän i Grupp C som en korean klev fram och placerade sig etta i sin grupp, detta då StarDust avancerade före grupptvåan Welmu. I den fjärde och sista gruppen var det Sant och MC som knep första- respektive andraplatsen till slutspelet.

Nu väntar slutspelet, där två av mötena blir PvP och två blir TvZ. Under kvartsfinalernas första kväll, torsdagen den 10 april, kommer StarDust och MC att drabbas samman innan VortiX och jjakji gör upp. Dagen därpå tar sig Snute an MMA innan San och Welmu spelar den sista kvartsfinalen.

Torsdag, 10 april
20:00

KoreaProtoss StarDust vs. KoreaProtoss MC Betta i tipset


21:30

SpanienZerg VortiX vs. KoreaTerran jjakjiBetta i tipset
Fredag, 11 april
20:00

NorgeZerg Snute vs. KoreaTerran MMABetta i tipset


21:30

KoreaProtoss San vs. FinlandProtoss Welmu Betta i tipset
Ovanstående matcher spelas bäst av fem kartor. Vinnarna av matcherna den 10 april kommer att mötas i semifinal, likaså vinnarna dagen därpå. Semifinalerna är schemalagda att spelas den 12 april, också bäst av fem kartor, medan bäst av sju-finalen spelas söndagen den 13 april.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..