×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

DreamHack presenterar Open 2014

1
StarCraft-året har precis börjat, första WCS-säsongen är snart över och nu väntas DreamHack Open. Det ska delas ut $200 000 ihop med massvis WCS-poäng. Här är datumen!
DreamHack har idag gått ut med all information angående årets StarCraft II-stopp. Det handlar om hela fem stopp innan DreamHack Winter vilket är en ytterligare jämfört med fjolåret.

De stoppen som kommer vara under året är, i ordning, Bukarest, Jönköping, Valencia, Moskva och Stockholm. Varje turnering kommer ha en prispott på $25 000 och hela 4000 WCS-poäng kommer delas ut samt topp fyra kommer kvalificera sig till huvudfinalen under DreamHack Winter, då med $75 000 i potten.
DreamHack Bucharest

26-27 April

DreamHack Summer

14-16 Juni

DreamHack Valencia

18-19 Juli

DreamHack Moscow

13-14 September

DreamHack Stockholm

26-27 September

DreamHack Winter

27-29 November
Först ut är DreamHack Bukarest som hålls redan nästa månad. Det är den sista helgen i april som gäller och redan nu går det att registrera sig till turneringen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..