×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

VortiX skräller i WCS — slår MMA och Mvp

1
Den spanske zerg-spelaren stod för övertygande, chockerande, vinster i det andra WCS EU-gruppspelet.
Spanske Juan "VortiX" Moreno Durán har avancerat som gruppetta i WCS Europe Premier Leagues andra gruppspelsstadie. Detta gjordes efter övertygande vinster mot båda gruppfavoriterna, den koreanska duon MMA och Mvp.



I sin första omgång fick den yngre Durán-brodern möta terran-spelaren Mun "MMA" Seong Won, en match han lyckades vinna med 2-0 i kartor. Näste korean på tur var Jung "Mvp" Jong Hyun, som i sin första omgång "två-nollade" danske Bunny. Även den matchen gick spanjorens väg och med totalt 4-0 i kartor stod han som etta i Grupp A.
Grupp A

1. SpanienZerg VortiX
2. KoreaTerran MMA
3. KoreaTerran Mvp

4. DanmarkTerran Bunny
Ovanstående resultat innebär att VortiX och MMA är klara för slutspelet, medan de andra två spelares resa igenom WCS 2014 Season 1 slutar här. Ikväll kommer ytterligare fyra spelare att drabbas samman om två slutspelsplatser när Grupp B avgörs. Där finner vi jjakji, Snute, Grubby och Dayshi.
Grupp B

KoreaTerran jjakji
FrankrikeTerran Dayshi
NorgeZerg Snute
NederländernaProtoss Grubby

Kvällens möten:

18:00 — KoreaTerran jjakji vs. NederländernaProtoss GrubbyBetta i tipset

18:00 — FrankrikeTerran Dayshi vs. NorgeZerg SnuteBetta i tipset

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..