×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SjoW slutar med StarCraft II - Satsar på Hearthstone

1
Jeffrey 'SjoW' Brusi lägger ned StarCraft II, lämnar Team prOperty och satsar istället på kortspelet Hearthstone.
SjoW byter alltså StarCraft II mot Hearthstone, och svenska Team prOperty mot amerikanska ROOT Gaming. Jeffrey går själv ut med att motivationen inte funnits där under de senaste månaderna, men att han riktigt fastnat för spelet Hearthstone och med stödet av sitt nyfunna hem kan fokusera på det istället.

Inom StarCraft II var han känd för sin låga APM och kallades under sin träningsperiod i Korea för 'Lazy Brusi'. Något som ROOT valt att uppmärksamma genom en bild kopplad till en artikel som berättar om SjoW's ankomst.



Under sin karriär som professionell StarCraft II spelare hann Brusi spela ihop nästan 50 000$ i prispengar, vilket motsvarar strax över 300 000 svenska kronor. SjoW's största vinstsumma kom ifrån IeSF World Championship 2011 då han vann över 80 000 sek efter att ha slagit Grubby med 3-0 i kartor.

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..