×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

LiquidTaeJa överväger pensionering

1
Efter fyra år som professionell spelare överväger nu TaeJa att avsluta karriären och pensionera sig från spelet.
Yun "TaeJa" Young Seo meddelade efter sin match mot BlizzCon-mästaren och nyligen IEM World Championship-vinnaren Kim "sOs" Yoo Jin att han inom kort kommer pensionera sig från spelet. TaeJa lyckades ta sig till semifinalen efter vinster mot spelarna Life och StarDust men vid mötet med sOs tog det stopp.



Många gissade att det var känslor efter sin match mot sOs som gjorde att TaeJa skickade ut tweeten men grundaren samt ägaren av laget, Victor "Nazgul" Goossens nämner att det är stämmer.
"We'll be going over this in depth with TaeJa in the coming week or weeks, but it is serious and not just post-tournament emotion."
Med åtta turneringsvinster, senast DreamHack Winter och rank elva när det gäller WCS-poäng är Terran-spelaren är en av de bästa genom tiden med StarCraft II. Young Seo gick med i Team Liquid för exakt två år sedan efter att ha lämnat SlayerS. Han är även rankad på tolfte plats som den StarCraft-spelare med mest intjänade prispengar.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..