Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Philips OneBlade Cup

Svensk kvalfinal i Philips OneBlade Cup

1
I morgon är det dags för den direktsända kvalfinalen för de svenska lag som avancerat från veckans delkval. Våra kommentatorer Robin ”Voltie” Takac och Lucas ”Tenshi” Collard är redo, är du?
Under morgondagen är det äntligen dags för den svenska kvalfinalen i Philips OneBlade Cup. Med start 18:00 kämpar de fyra avancerande lagen om en plats i huvudfinalerna, där de kommer ställas mot nordens skarpaste amatörer. Popcornplokker$, Chupas, ggnore samt Maskinisterna är lagen som kommer kollidera under sändningen.

Sändningen börjar, som tidigare nämnts, 18:00 och det är bara en av semifinalerna som kommer sändas. Våra kommentatorer, Robin ”Voltie” Takac och Lucas ”Tenshi” Collard, kommer underhålla tittarna genom kvällen via Fragbitelive på Twitch. Duon kommer börja med att sända när Popcornplokker$ möter Chupas. för att sedan gå över till finalen. Kommer det bli spännande? Om det kommer bli! Snart står det klart vilket lag som kommer representera Sverige i det nordiska finalspelet.

Svensk kvalfinal, måndagen den 9 oktober

Sverige PopcornPlokker$ vs. Sverige CHUPAS
Popcorn: bugge, dezon, ponkus, epok, VORTEX
CHUPAS: ad3m, MKN, shinshin7, sanzen, pottuS

Sverige ggnore vs. Sverige Maskinisterna
gg: DORFEN, grux, toby1, barret, fellster
Maskin: PALM1, nLs, willef, s1ck, zewie

Sverige TBD vs. Sverige TBD
* Finalen väntas starta så snart båda semifinalerna är färdigspelade.

Nu är det Finlands tur

I samband med att vi sänder den svenska kvalfinalen kommer Finland äntra turneringen. Med två kvaltillfällen kommer även den finska amatörscenen kämpa om chansen att representera sitt land i Philips OneBlade Cup. Mer information kring det finska kvalet, prispotter samt registrering finns här.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..