Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Philips OneBlade CupOneBlade CupPhilips OneBlade Cup

PopcornPlokker$ och CHUPAS vidare till svenska kvalfinalen

1
PopcornPlokker$ och CHUPAS har avancerat till måndagens kvalfinaler i Philips OneBlade Cup. Två delkval har skickat fyra lag vidare till den direktsända kvalfinalen där ett avancerar för att representera Sverige under huvudfinalerna i november.
Den svenska kvalveckan till Philips OneBlade Cup är nästan över, kvar väntar en direktsänd kvalfinal på måndag. Tidigare har ggnore samt Maskinisterna avancerat till måndagens finalspel och under gårdagen stod det klart vilka femmor som de kommer kämpa mot i jakten på huvudfinalerna. Det vinnande laget kommer representera Sverige i huvudfinalerna, som kommer spelas mellan den 11-12 november.

Efter ett hett startfält under onsdagen avancerade åtta lag till torsdagens matchdag, varpå PopcornPlokker$ samt CHUPAS tog sig vidare till kvalfinalerna. På vägen till finalerna slog PopcornPlokker$ både 12cm och plebverkstaden 2-0. CHUPAS slog även dem BrudarBärsTatueringar med 2-0 och vann efter en walkover från road2hltv. Detta innebär att deltagarna är klara för måndagens finalspel.

Svensk kvalfinal

Sverige ggnore
DORFEN, grux, toby1, barret, fellster

Sverige Maskinisterna
PALM1, nLs, willef, s1ck, zewie

Sverige PopcornPlokker$
bugge, dezon, ponkus, epok, VORTEX

Sverige CHUPAS
ad3m, MKN, shinshin7, sanzen, pottuS

Nu är det Finlands tur

I samband med att vi sänder den svenska kvalfinalen kommer Finland äntra turneringen. Med två kvaltillfällen kommer även den finska amatörscenen kämpa om chansen att representera sitt land i Philips OneBlade Cup. Mer information kring det finska kvalet, prispotter samt registrering finns här.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..