Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Philips OneBlade Cup

Maskinisterna och ggnore till kvalfinalerna — ny chans att kvala in redan i kväll

2
Det första svenska förkvalet är avgjort och med det är Philips OneBlade Cup nu igång på allvar. Två lag har lagt vantarna på varsin plats i den svenska kvalfinalen, med två till som ska göra dem sällskap efter det andra förkvalet som startar på onsdagskvällen.
Bäst av alla lag i det första svenska förkvalet var ggnore, som inte förlorade en enda karta på lagets väg fram mot en säkrad plats i kvalfinalen. I den avgörande matchen besegrade de laget Chupas med 2-0. Ett uppenbarligen starkt ggnore får sällskap till kvalfinalenav ett gäng som kallar sig för Maskinisterna, och som endast tappade en karta under den andra kvaldagens bäst av tre-matcher.

Lag klara för kvalfinalen

Sverige ggnore
DORFEN, grux, toby1, barret, fellster

Sverige Maskinisterna
PALM1, nLs, willef, s1ck, zewie

Ny chans att kvala in i kväll

Självklart ska du och dina kompisar ta chansen och testa era kunskaper, i hopp om att ta en del av den 100 000 kronor stora prispotten som Philips OneBlade Cup bjuder på. Tur då att det redan i kväll finns en ny chans för ert lag att delta, det då det andra svenska förkvalet spelas. Notera att registreringen för det andra förkvalet stänger 18:50 på onsdagsaftonen.

4-5 oktober: Kval #2 – Registrera ditt lag här!
9 oktober: Direktsänd kvalfinal!

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..