Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Fragbite Masters will be back

Counter-Strike: GO

fnatic till Fragbite Masters-final!

4
Efter att ha besegrat ärkerivalerna i TSM med 2-1 i kartor är fnatic det första laget att säkra sin plats i finalerna av Fragbite Masters Season 4.
Rivalmötet mellan de två favoritlagen lämnade ingen besviken då serien gick den fulla vägen och täckte alla tre kartorna, vilka var Mirage, Cache och Inferno.
Sverige fnatic vs. Danmark TSM2-1

fnatic: olofmeister, KRiMZ, pronax, flusha, JW
TSM: dupreeh, karrigan, device, xyp9x, cajunb

Mirage: 17-19 (6-9)
Cache: 16-8 (11-4)
Inferno: 16-7 (11-4)
Till att börja med var det danskarna som bestämde takten. Matchen höll sig jämn in i det sista och ledde till slut till en övertid som TSM tog hem och till slut vann kartan med 19-17. Svenskarna var inte redo att släppa matchen helt och gav TSM gensvar genom att vinna Cahche med en övertygande 16-8-vinst.

Detta ledde ned till en sista visning på Inferno, en av svenskarnas historiskt sett starkaste kartor, och de visade de med råge under kartans första halva som CT. fnatic plockade upp elva rundor under denna tid gentemot TSM:s fyra, vilket placerade dem extremt nära vinsten och en säkrad plats i finalerna imorgon kväll.

Vinsten var dock inte säkrad än, och TSM fann utrymme att plocka hem de tre öppnande rundorna som försvarare. Men det vara bara en kort stund av njutning då fnatic snabbt slog tillbaka och tog alla resterande rundor för att säkra sin vinst och sin plats i finalerna av Fragbite Masters Season 4 Powered by ComHem!





14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar