Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Fragbite Masters will be back

Counter-Strike: GO

Fnatic skickar Na`Vi till Fragbite Masters lower bracket

1
Världens i särklass starkaste lag fick kämpa till det yttersta för att besegra östeuropéiska Na`Vi i Fragbite Masters Powered by ComHems öppningsmatch. Nu inväntar vi TSM vs. HellRaisers.
Efter vad som endast kan beskrivas som en extremt jämn uppvisning på dust2, lyckades till slut besegra Na`Vi på Cobblestone för att röra sig framåt i Fragbite Masters Season 4 by ComHem-finalerna. Det var allt utom en bensträckare för svensklaget, som i dagsläget betraktas som världens bästa CS-lag, då östeuropéerna nästan lyckades vända på den öppnande kartan dust2, efter att ha legat under med 3-12.
Sverige fnatic vs. CIS Na`Vi2-0

fnatic: olofmeister, KRIMZ, pronax, JW, flusha
Na`Vi: seized, GuardiaN, zeus, edward, flamie

dust2: 16-13 (12-3)
Cobblestone: 16-11 (7-8)
Men den massiva ledningen svenskarna hade åsamkat som anfallare var tillräcklig för att säkra en vinst på den öppnande kartan. Som följd såg vi även hur östeuropéerna fortsatte utmana fnatic konstant på Cobblestone fram tills efter halvtiden, då fnatic påbörjade en dominant CT-halva som såg dem vinna med 16-11.

TSM möter HellRaisers härnäst

Nu blir det dags för den danska kvintetten TSM att utmana det andra östeuropeiska laget på plats i HellRaisers. TSM, som har vunnit de två senaste LAN:en de deltagit kommer in i turneringen som favoriter och är favoriterna att möta fnatic senare idag i winner bracket-matchen senare i kväll, eller kommer HellRaisers chocka favoriterna?

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar