Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Fragbite Masters will be back

Fragbite

Se FBM-finalen på plats med Com Hem

5
Nu har våra svenska anhängare möjligheten att vinna två biljetter och boende till LAN-finalerna av Fragbite Masters powered by Com Hem.
Denna tävling är avsedd för besökare bosatta i Sverige.


Idag drar den tredje säsongen av Fragbite Masters powered by Com Hem igång med sitt gruppspel, vilket innebär att vi bara är veckor ifrån turneringens första LAN-finaler någonsin. Som bekant spelas finalerna på Fragbites kontor i centrala Stockholm, och nu har du möjligheten att vara på plats!

Com Hem arrangerar nämligen en tävling här på Fragbite från och med idag till den 29 oktober. Totalt fem vinnare kommer att få möjligheten att besöka de två dagar långa finalerna den 8-9 november. Varje vinnare får två biljetter till evenemanget och även en övernattning på hotell mellan finaldagarna. Reglerna finner du nedan.

Så fungerar tävlingen

Precis under denna nyhet finner du en lista över alla Fragbite Masters-deltagare. Vad du gör är att du väljer ett lag du tror blir ett av de fyra som avancerar till LAN-finalerna för Fragbite Masters Säsong 3. Då vi misstänker att många kommer att kunna gissa rätt följer en ruta avsedd för att du skall skriva motivering till varför just du skall få åka till LAN-finalerna.

Notera att det går att tävla från och med nu fram tills dess att gruppspelet är avklarat, den 13 oktober, så om du känner att du hellre väntar tills gruppspelet är förbi för att få ett intryck av deltagarlistan går det bra. Den 15 oktober utses en vinnare, som kontaktas av Com Hem. Läs rutan nedan för viktig och detaljerad information!
Com Hems tävling ”Se finalen på plats med Com Hem” pågår från och med den 1 Oktober till och med den 13 Oktober. För att delta i tävlingen ska du vara över 18 år. Priset i tävlingen är en entrébiljett till Fragbite Masters finalen i Stockholm för 2 personer inkl. en hotellövernattning i Stockholm (i dubbelrum) finaldagen. Vi tävlar ut 5 st priser om totalt 10 platser.

För att kunna vinna tävlingen måste laget du gissat på gå till final, du behöver dessutom motivera varför du tror att laget i fråga tar sig till finalen. Tävlingsjuryn består av representanter från Com Hem AB. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda på Com Hem AB samt anhöriga till anställda eller samarbetspartners får ej delta i tävlingen. Tävlingen är öppen för alla, med ovanstående undantag. Insänt tävlingsbidrag får inte strida mot svensk lag. Det är därför inte tillåtet att bidra med motiveringar som exempelvis innehåller pornografiskt eller rasistiskt innehåll.

Tävlande ansvarar på samma sätt för att insänd beskrivning inte gör intrång i annans upphovsrätt, eller på annat sätt kränker annans rätt. Com Hem AB bär inte något ansvar för motiveringar stridande mot dessa villkor, och förbehåller sig rätten att exkludera sådan motivering från deltagande i tävlingen.

Vinnaren kommer att meddelas via e-post och det är sedan dennes ansvar att svara Com Hem med vändande e-post för att ta del av sitt pris senast den 23 Oktober. Genom att delta i tävlingen ger deltagarna Com Hem rätt att utan kostnad och utan ytterligare tillstånd publicera tävlingsbidragen samt vinnarnas namn i Com Hems kanaler, såsom webbsidor och sociala medier. Tävlingsvinsterna kan ej överklagas. Priset kan ej bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vilket lag tar sig till LAN-finalerna?

Du måste vara inloggad för att delta i den här undersökningen.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar