Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Fragbite Masters will be back

Fragbite

Fragbite Masters-undersökning inför S3

0
Med den tredje säsongen runt hörnet vill vi återigen ställa en bunt frågor till Er kära anhängare om Fragbite Masters och dess partners.
Ni som följt Fragbite Masters tidigare säsonger känner till att vi brukar vädja om deltagande för vad vi kallar för projekt- och partnerundersökningar. Dessa är till för att vi skall både få reda på Era tankar kring Fragbite Masters som projekt och även om våra partners.

Nu är den tredje säsongen bara dagar bort, och det är hög tid för en undersökning för att se var Fragbite Masters svenska följare står någonstans. Notera att vi uppskattar brutal ärlighet i mätningen, detta då vi kommer göra en undersökning efter säsongens slut för att se om Era åsikter förändrats.

Undersökningen är inte speciellt lång och tar inte heller mycket energi, så om ni känner ni att ni vill spendera några minuter med att hjälpa oss är vi väldigt tacksamma!



Tusen tack på förhand!

Fragbite-redaktionen

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar