×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Unicorns of Love, Cloud9 m.fl. till IEM Katowice

1
De första lagen för kommande IEM Katowices League of Legends-turnering är presenterade. Ett av dem är bland annat förra årets IEM Oakland-vinnare Unicorns of Love.
IEM Katowice är inte bara förknippat med CS:GO utan har även en stor Starcraft 2 respektive League of Legends-turnering på plats i Spodek Arena. Veckan innan CS:GO och Starcraf 2-turneringen är det dags för åtta lag att inta den polska arenan för att göra upp om 150 000 dollar, motsvarande cirka, ironiskt nog sant i dagsläget, 1, 337 miljoner kronor.

Just nu är enbart fyra lag presenterade i form av IEM Oakland-vinnarna Unicorns of Love, nordamerikanska Cloud9, CIS-laget M19 som tidigare hette Albus Nox Luna samt H2k där lagets junglare Marcin "Jankos" Jankowski får spela på hemmaplan. Turneringen går av stapeln den 25-26 februari.

Deltagarlistan för IEM Katowice

Europa H2k
Europa Unicorns of Love
CIS M19
USA Cloud9
Världen TBA
Världen TBA
Världen TBA
Världen TBA



Foto: ESL/IEM

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..