×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Piglet tillbaka i Team Liquid

1
Under gårdagen offentliggjorde den amerikanska organisationen Team Liquid återkomsten av den koreanska AD-Carryn Chae "Piglet" Gwan-jin på ett minst sagt kreativt sätt.
Mitt bland lussebullar och Luciasång i falsett passade den amerikanska organisationen Team Liquid på att offentliggöra återkomsten av den koreanska AD-Carryn Chae "Piglet" Gwang-jin. Det hela skedde i form av ett kreativt videoklipp som sedan publicerades på Twitter.


Den 22-åriga koreanen har tidigare varit med i startfemman men har under årets gång ersatts av Jovani "fabbbyyy" Guillen som sedan lämnade laget efter Summer Split. Under tiden spelade Piglet organisationens Academy-lag men har nu alltså gått tillbaka till huvudlagets ordinarie startfemma. I slutet på november slöt även den tidigare Fnatic- och Immortals-junglaren Kim "Reignover" Ui-jin, upp med laget.

USA Samson "Lourlo" Jackson
Korea Kim "Reignover" Ui-jin
USA Grayson "Goldenglue" Glimer
Korea Chae "Piglet" Gwan-jin
USA Matt "Matt" Elento

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..