×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

League of LegendsLoLKorea

Koreanska scenen i stor shuffle - här är vad vi vet hittills

1
Det är bytesdags i Sydkorea då en hel del spelare valt nya destinationer. Koreanska medier likväl organisationerna själva rapporterar om den just nu pågående shufflen. Vi har listat några av de med aktuella byterna.
Som vanligt är det dags för en och annan shuffle i LoL-scenen efter att Worlds har avslutats. Denna Silly Season har hittils främst involvetat en hel del koreaner och inte minst förändringar i lagen där borta i öst. Här är några exempel på det vi vet hittills.

Peanut till SKT T1

Häromdagen gick de koreanska världsmästarna i SK Telecom T1 ut med att man förnyar vissa av sina spelares kontrakt medan Duke och Bengi lämnar laget. Idag gick man ut med lagets andra junglare som skall dela på platsen med Kang "Blank" Sun-Gu, nämligen Han "Peanut" Wang-ho som tidigare spelat i RoX Tigers.

Smeb, Pawn och Deft till KT Rolster

Även KT Rolster har gått igenom förändringar då toplanern Kim "Ssumday" Chan-ho och midlanern Song "Fly" Young-jun lämnade. Nu har man tagit in Song "Smeb" Kyung-ho på toplane och som tidigare spelat i RoX Tigers samt Heo "PawN" Won-seok som tidigare setts i Edward Gaming. AD-carryn Kim "Deft" Hyuk-kyu har också enligt koreanska medier gått med laget.

inSec säger upp sig från Star Horn Royal Club

Den 23-årige koreanen, kanske mest känd för sin galna Lee-Sin, har nu gått ut till koreansk media och berättat att han är öppen för förslag att gå med i ett nytt lag. Detta efter att ha spelat i Star Horn Royal Club tidigare.

Pilot första LoL-spelaren till Paris Saint-Germain

I oktober gick succésupporten och en av de längst aktiva spelarna i scenen, Bora "YellOwStaR" Kim, ut med att han lägger proffskarriären på hyllan och är med och startar upp Paris Saint-Germans nya esportsatsning. Nu verkar man ha hittat sin första spelare, nämligen Na "Pilot" Woo-Hyung som tidigare setts i Jin Air Green Wings.

MadLife och flertalet spelare lämnar CJ Entus

Just nu står CJ Entus med en ganska tom startfemma då flertalet spelare valt att lämna. En av dem är bland annat supporten och Thresh-legendaren Hong "MadLife" Min-gi, som spelat under lagets namn ända sen februari 2013. Kvar är bara junglaren Park "Reach" Jung Suk och AD-carryn Park "MoMo" Min-sik.


Tipstack till crazycat_

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..