×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Årets All-Star-stream team presenterat

1
Streamteamet för årets All-Star-event är offentliggjort och det är en hel del välkända ansikten som kommer att dyka upp i rutan.
Den 8-11 december är det dags för Riots årliga for fun-turnering All-Star där flera olika game modes kommer att spelas. Förutom att communityt röstat fram vilka spelare som skall delta i Team Fire och Ice i respektive mode har man även nu avslöjat vilka talanger som kommer att underhålla oss under den kommande turneringen.

Bland annat ser vi de två klassiska LCS-värdarna Eefje “Sjokz” Depoortere och James “Dash” Patterson hålla låda medan Joshua “Jatt” Leesman, Martin “Deficio” Lynge, Mitch “Krepo” Voorspoels och Sam “Kobe” Hartman-Kenzler är några av kommentatorsnamnen.

Hela All-Star-streamteamet
Hela All-Star-streamteamet


Årets turnering spelas i den spanska staden Barcelona och pågår som tidigare nämnt mellan den 8-11 december och game modes som Poro King, One for All, Assassin- och Marksmen-mode och Tandem mode kommer att spelas. För fullständig deltagarlista i de olika moden, kika in här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..