×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

League of LegendsLoLLeague of Legends

Årets All-Star-stream team presenterat

1
Streamteamet för årets All-Star-event är offentliggjort och det är en hel del välkända ansikten som kommer att dyka upp i rutan.
Den 8-11 december är det dags för Riots årliga for fun-turnering All-Star där flera olika game modes kommer att spelas. Förutom att communityt röstat fram vilka spelare som skall delta i Team Fire och Ice i respektive mode har man även nu avslöjat vilka talanger som kommer att underhålla oss under den kommande turneringen.

Bland annat ser vi de två klassiska LCS-värdarna Eefje “Sjokz” Depoortere och James “Dash” Patterson hålla låda medan Joshua “Jatt” Leesman, Martin “Deficio” Lynge, Mitch “Krepo” Voorspoels och Sam “Kobe” Hartman-Kenzler är några av kommentatorsnamnen.

Hela All-Star-streamteamet
Hela All-Star-streamteamet


Årets turnering spelas i den spanska staden Barcelona och pågår som tidigare nämnt mellan den 8-11 december och game modes som Poro King, One for All, Assassin- och Marksmen-mode och Tandem mode kommer att spelas. För fullständig deltagarlista i de olika moden, kika in här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..