×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Riot hintar om ny champion — här är teasern för Camille

1
En ny champion kan vara på väg till Summoners Rift. Här är det vi hittills vet om Camille.
Det var inte alls speciellt längesedan det var dags för ett nytt championsläpp. För ett tag sedan intog bland annat Kled Summoners Rift för att sedan ta över titeln som nykomling av det långbenta trädet Ivern. I natt släppte Riot en liten hint om att ytterligare en champion skall adderas till spelet.

Hinten kom i form av en liten miniserie om en blond kvinna med någon slags långa knivblad till ben. Namnet på henne är Camille och i sambandet med seriesläppet har Riot lagt upp ett litet klipp på sin officiella Facebooksida.




Nu återstår det helt enkelt att se vad den stora speljätten hittat på och vad för typ av Champion det kommer att bli. Gissningarna har gått runt hejvilt på sociala medier och det övergripande intrycket verkar vara att det blir en Fighter eller Assassin. Den som väntar på något gott...

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..