×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Doublelift tar en paus från spelandet — oklart vem som ersätter

1
Team SoloMid-ADC:n Yiliang "Doublelift" Peng har nu gått ut med att han tar några månaders paus från proffsscenen.
Allt fler proffs som varit med under årens gång verkar nu välja att ta en paus eller lägga tangentbordet på hyllan. Nyligen avslöjade den franska veteranen och före detta Fnatic-supporten Bora "YellOwStaR" Kim att han lägger av med proffskarriären för att istället vara med i fotbollslaget PSG:s storsatsning på esport.

Nu har även en annan veteran, AD-carryn Yiliang "Doublelift" Peng, gått ut med att han tar en paus från proffskarriären. Skillnaden är dock att han enbart ser det som en temporär vila från proffsscenen och har planer på att komma tillbaka. Det hela annonserades ut i en cirka fem minuter lång video från hans nuvarande organisation Team SoloMid.


Tanken är att han kommer att ta en paus ända till nästa års summer split. Vem som kommer att ta över rollen som AD-carry i laget är ännu oklart men den tidigare Team Dignitas-spelaren och profilen Michael "Imaqtpie" Santana la under natten upp en bild i en TSM-tröja med texten "Special announcement coming soon guys". Hur seriöst inlägget är och om det har något med Doublelifts paus att göra återstår helt enkelt att se.



För att läsa hela offentliggörandet ur Team SoloMids perspektiv går det bra att göra här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..