×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

YellOwStaR lägger tangentbordet på hyllan och lämnar fnatic

2
Fnatic har nu offentliggjort att legendaren Bora "YellOwStaR" Kim lämnar laget för att lämna tangentbordet på hyllan.
Slutet gott, allting gott. Så är åtminstone fallet för den 24-årige fransmannen Bora "YellOwStaR" Kim. Fnatic gick nämligen under onsdagskvällen ut med att man släpper sin support som nu verkar ha valt att lägga karriären på hyllan.

"It’s hard to imagine an LCS Split without Yellowstar but today we are sad to announce Bora’s retirement from competitive League of Legends after 6 incredible seasons and 3.5 years with Fnatic", skriver organisationen i det officiella uttalandet.

Kim har spelat tillsammans med laget i nästan tre och ett halvt år och varit en del av organisationen under sex säsonger. I våras åkte han till Nordamerika och hoppade in som support för Team SoloMid men valde att åka tillbaka kort inför årets summer split. Hans egna ord om valet att lägga tangentbordet på hyllan publicerades i form av ett Facebookinlägg. Fnatic har dessutom släppt en "tack för allt!"-video som summerar tiden med laget under årets gång, vilken ni finner nedan.


Laget består i nuläget enbart av toplanern Mateusz "Kikis" Szudlarek, midlanern Fabian "Febiven" Diepstraten och AD-carryn Martin "Rekkles" Larsson efter att junglaren Lee "Spirit" Da-yoon nyligen lämnat. Vem som kommer att ersätta är ännu oklart.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..