×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

H2k och tre koreanska lag återstår när Worlds når semifinalerna

1
Efter kvartsfinalerna står H2k kvar som ensamt icke-koreanskt lag efter att ha slagit Wildcard-laget Albus NoX Luna med enkla 3-0.
Årets upplaga av Worlds har nu nått semifinalerna och kvar i turneringen är tre koreanska lag och uppstickaren H2k som nu ställs mot Samsung Galaxy efter kvartsfinalseger över Albus NoX Luna. H2k som vann med 3-0 kommer nu att ställas mot Samsung som i kvartsfinalen slog ut det sista nordamerikanska hoppet i Cloud9 och den matchen är schemalagd att spela vid midnatt natten till söndag.

Finalrepris i den andra semifinalen

På den övre halvan av slutspelsträdet ser vi ett returmöte från förra årets final av Worlds då världsmästarna SK Telecom T1 möter förra årets finalister i ROX Tigers. SK Telecom T1 slog ut Royal Never Giveup i den ena kvartsfinalen med 3-1 och ROX Tigers var inte mycket sämre då de slog ut Edward Gaming med 3-1 i sin kvartsfinal. Den matchen är schemalagd att spela vid tolvslaget natten till lördag.

Kvartsfinaler

Korea SK Telecom T1 vs. Kina Royal Never Give Up
Korea ROX Tigers vs. Kina Edward Gaming
Europa H2k vs. CIS Albus NoX Luna
Korea Samsung vs. USA Cloud9

Semifinaler

Korea SK Telecom T1 vs. Korea ROX Tigers
Europa H2k vs. Korea Samsung Galaxy

I vanlig ordning kommer spelande att sändas på Riots officiella Twitch-kanal med start 23:00 på fredag.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..