×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Riot gör en DRKN — släpper jacka för de som nått Challenger

5
Riot har nu offentliggjort att de spelare som hamnat i Challenger under årets ranked-säsong kommer att få en fysisk belöning i form av en speciell jacka.
För ungefär ett år sedan släppte det svenska gaminginspirerade klädmärket DRKN nyheten om att de skapat en speciell jacka som enbart de spelare som nått Global Elite kan få tillgång till. Nu går League of Legends-skaparna Riot i samma spår och gör motsvarande för de som nått toppskiktet under årets ranked-säsong.

"The top players from each Ranked queue will receive exclusive Challenger Jackets to recognize their achievement in Season 2016. These jackets will only be obtainable through playing Ranked this year. The very top players will also receive a Challenger 2016 Collector’s Medallion in further recognition of their achievement this season", skriver man i offentliggörandet.

Alla spelare som hamnat i top 200 i Challenger under årets säsong kommer att få en jacka och är man dessutom i top 10 får man även en speciell medalj. Det är dock inte bara solo-queue som omfattas av belöningen. Det bästa Challenger 3v3 och 5v5 kommer även få varsin medalj och jacka och top fem får varsinn jacka.

Riots koncept-bild över jackan
Riots koncept-bild över jackan

I offentliggörandet har man även specificerat ett antal punkter som gäller, vad som krävs och annan viktig information. För att läsa detta kikar man in här.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..