×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Solo/Duo-queue tillbaka när Riot förändrar ranked-systemet

1
Solo/Duo-Queue är tillbaka! Här är ranked-planerna inför kommande säsong.
Dagen många väntat på är här! Riot har nämligen gått ut med att man tar tillbaka möjligheten att köa upp i en separat Solo/Duo Queue. De som vill spela nuvarande Dynamic Queue kommer istället att få klicka sig in på något som kallas för "Ranked Flex".

Kan välja bort minst föredragna roll

Skillnaden är nu även att man, förutom välja två föredragna roller, även kan välja vilken roll man inte vill ha. Detta gälle dock när autofill är på eller om man väljer "fill". Riot berättar även att de är öppna för att folk helt enkelt kommer att spela mer Solo/Duo-Queue än Ranked Flex vilket påverkar kötiderna stort. Det kan då komma att hända att Flex-kön kommer att göras om till klassiska Team Ranked.

Det hela är tänkt att implementeras inför den kommande säsong nästa år. För att läsa mer och ta del av fler detaljer kring det nya systemet går det bra att göra det här.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..