×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Riot implementerar communitybaserade prispotter

1
Det skall bli mer lönsamt att vara esport-proffs i League of Legends när Riot nu låter communityt vara med och bidra ekonimiskt till spelarna och lagen.
I en lång artikel på Riots esportsida, LoL Esports berättar speljätten att man nu tagit till sig av kritiken gällande den ekonomiska lönsamheten för spelare och organisationer som deltar i LCS och de övriga ligorna runt om i världen. Man har bland annat tagit beslutet att communityt, precis likt Valve och Dota2, numera kommer att kunna vara med och bidra till prispotten i kommande stora evenemang så som MSI och kommande Worlds.

• 25% av intäkterna av årets Championship skins och ward skins adderas till prispotten för Worlds
• 25% av intäkterna av Challenger-skinnen (Ahri och Nidalee) adderas till prispotten för MSI.
• 25 % av intäkterna av Worlds-vinnande lagens skins kommer att gå direkt till spelarna, lagen, och ligan lagen hör hemma i
• Man kommer även att implementera nya digitala köpbara saker som också ligger till grund för intäkter för spelare och lag

Det nya systemet implementeras redan nu lagom till årets Worlds och kommer att fortsätta utvecklas under hela 2017. För att läsa hela offentliggörandet går det bra att göra här.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..