×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LCS

H2k nollar Fnatic — G2 klara för Worlds

1
Det står nu klart att G2 är klara för Worlds efter att H2k nollat Fnatic och tagit sig till semifinal i det europeiska LCS-slutspelet.
Det blir inget mer LCS-slutspel för Fnatic. Laget vann nämligen inte en enda karta under gårdagens bäst-av-fem-match mot H2k som gick segrande ur det hypeade mötet med 3-0. Matchen var egentligen tänkt att spelas redan i söndags enligt ordinarie schemaläggning men fick skjutas upp till gårdagen efter att man stött på tekniska problem under sändningen. Efter mötet mötte Fnatics AD-Carry Martin "Rekkles" Larsson upp H2k-inhopparen tillika rivalen Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziou för att byta tröjor med varandra.
As for Forg1ven247, I approached him after the game saying that regardless of our personal disagreements, I respect him a lot as a player. Even though I believe most of it is my fault, he accepted the apology & asked if I would be up for swapping shirts. Wish him the best. Hopefully we finally get to see him at Worlds, skriver Rekkles på sin Facebook-sida efter matchen

G2 klara för Worlds

Gårdagens resultat betyder inte bara att H2k tagit en plats i LCS-semifinalen, utan G2 Esports som hamnade på förstaplats i den ordinarie LCS-tabellen kvalificerade sig även i samband med detta till årets World Championship. Detta blir även första gången någonsin som Fnatic-supporten Bora "YellOwStar" Kim inte är med i en LCS-final. Än är det dock inte över för Fnatic och Worlds-chanserna då laget fortfarande kan knipa platsen i det sista regionala kvalet.

Tisdagen 17 augusti

Europa H2k vs. Europa Fnatic
H2k: Odoamne, Jankos, Ryu, Forg1ven, VandeR
Fnatic: Kikis, Spirit, Febiven, Rekkles, YellOwStaR

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..