×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

NRG säger upp kontrakten med samtliga LoL-spelare

1
Det gick inte hela vägen för NRG esports under summer split och laget degraderades till Challenger Series. Junglaren Santorin valde att lämna tillsammans med midlanern GBM och nu har NRG valt att säga upp kontrakten med samtliga spelare.
Under gårdagen gick junglaren Lucas "Santorin" Larsen ut med att han nu lämnar den amerikanska esportorganisationen NRG. Laget klarade inte att hålla sig kvar i LCS utan har nu degraderats till Challenger Series. Nu har även lagets före detta midlaner, Lee "GBM" Chang-suk, valt att ta av sig lagtröjan och lämna laget. Dessutom har lagets manager gått ut med att man säger upp samtliga spelares kontrakt.


I samband med offentliggörandet berättar han även att han kommer att byta position från midlane till junglare då han fått flertalet rekommendationer från olika coacher han stött på under karriären.


Enligt ESPN skall NRG ha valt att säga upp kontrakten med samtliga spelare, något som organisationen själva valt att inte kommentera. Lagets grundare Andy Miller bekräftar dock sanningen i form av två tweets.


I skrivande stund är GBM och Ohq påväg tillbaka till Korea tillsammans med lagets manager Barry "KoreanEdelweiss" Lee. Nu återstår det bara att se vilka spelare NRG plockar upp inför kommande Challenger Series.

Föredetta NRG eSports

Venezuela Diego "Quas" Ruiz — Top
Danmark Lucas "Santorin" Larsen — Jungle
Korea Lee "GBM" Chang-suk — Mid
Korea Oh "Ohq" Gyu-min — ADC
USA Alan "KiWiKiD" Nguyen — Support

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..