×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

CJ Entus hamnar i botten — pickade Teemo av misstag

2
Precis när man trodde att det inte kunde gå sämre för det Sydkoreanska laget.
Det är nu åratal sedan man nämnde CJ Entus i samma mening som SK Telekom T1 och KT Rolster, men det var nog svårt att ana att saker i slutända skulle gå utför såpass mycket för Hong "MadLife" Min-gi och hans trupp. Idag kom däremot vad som troligvtis skulle kunna beskrivas som lagets lågvattenmärke.

I dagens LCK-match spelade CJ Entus mot den havererande supertruppen Longzhou Gaming. Matchen saknade förvisso rätt mycket betydelse, då båda lag befinner sig i den nedre halvan av tabellen och med enbart en handfull matcher kvar i säsongen ser det inte ut som att något av lagen kan ta sig vidare till slutspelen. Det denna match skulle avgöra, däremot, var vem som hamnade sist i tabellen.

CJ Entus förlorade den första kartan, men det var inte förens champion select inför seriens andra match som laget fann sig själva i en hopplös situation. Inhopparen Ha "Kramer" Jong-hoon råkade av misstag låsa in Teemo. Som följd startades hela pick/ban-fasen om, men efter en plötslig reklampaus stod det klart att CJ Entus var tvugna att spela Teemo i seriens andra match.

Den engelsktalande kommentatorn Seth “Achilios” King förklarade att domarna talat med båda lagen efter att ha gått igenom regelboken, och till slut kommit fram till att CJ Entus inte skulle få byta champion. Fastän det inte är rättvist att lägga all skuld på just valet att spela Teemo, slutade serien till Longzhous fördel.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..