×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LCS

Fnatic rekryterar en andra ADC

2
Fnatic har nu gått ut med att man fyller på sin reservbänk med ytterligare en spelare i form av den relativt okände AD-carryn Giedrius "DoubleG" Dagys.
Året har varit som en bergochdalbana på många sätt för Martin "Rekkles" Larsson och hans lagkamrater i Fnatic. Våren startade med en tredjeplats för laget i Spring Split med Johan "Klaj" Olsson som nyrekryt och ersättare för supporten Bora "YellOwStaR" Kim som hade begett sig till andra sidan Atlanten för att spela med TSM.

YellOwStaR kom tillbaka lagom till starten av Summer Split - en split som just nu gått relativt bra hittills då laget ligger på en andraplats i den europeiska versionen av LCS. Nu går organisationen ut med att man ytterligare rekryterar en ny spelare; litauen Giedrius "DoubleG" Dagys. Tanken är att han skall sättas på en reservposition som ADC.


YellOwStar under veckans LCS


Nästintill okänd sedan tidigare
Nyrekryten DoubleG kommer direkt från challengerseries och har tidigare spelat med laget Dream Team borta i Nordamerika. Sett till hans Lolking-profil verkar Kalista vara en av hans starkare picks med hela 32 vunna kontra 16 förlorade matcher med henne. Så här beskriver Fnatic själva honom:
Hailing from Lithuania, Giedrius "DoubleG" Dagys is an up and coming Challenger ADC with something to prove. Having played Challenger Series for a short spell in North America, DoubleG is back in Europe as a sub for FNATIC. With strong mechanical skill and a driven mindset, DoubleG is one to keep an eye on.
När och om han kommer att dyka upp i någon match under pågående Summer Split i LCS återstår att se.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..