×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Nytt game mode påväg när Nexus Siege intar Summoners Rift

2
Snart är det dags för ett nytt game mode! Den här gången är det ett rundturs-baserat sådant som kommer att utspela sig på Summoners Rift.
I mars gick Riot ut med att man lanserar det så kallade "Rotatating Game Mode"-spelläget där man varje helg lanserar ett nytt game mode från tidigare spelbara sådana. Vi har till exempel kunnat spela både Hexakill på Twisted Treeline, URF på Summoners Rift och Ascension på The Crystal Scar återkomma flertalet gånger. Men nu har man gått ut med att ett helt nytt game mode snart kommer att lanseras.

Denna gång kommer det att gå under namnet Nexus Siege och spelas på Summoner Rift. Själva spelstilen baseras på rundor där man turas om att attackera och defenda motståndaren respektive sin egna bas med hjälp av bland annat nya vapen speciellt utformade för detta.

Tre olika sätt att attackera och defenda på


Riot har inte gått ut med något officiellt datum för när detta kommer att släppas men att man snart kommer att låta de med ett PBE-konto få spela det innan det blir officiellt för allmänheten.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..