×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Coachen ber om ursäkt — för att laget vinner

1
Världsettorna i SKT T1 går som tåget i den koreanska ligan, något som fått coachen Kim "kkOma" Jung-gyun att be om ursäkt till deras fans.
Inför den pågående sommarspliten i koreanska LCK berättade Kim "kkOma" Jung-gyun, som är coach för de massiva världsettorna i SKT T1, att laget trots sin vinst i spring split och på Mid-Season Invitational inte kommer att vara lika starka i början av den pågående spliten. Istället förväntade han sig en knackig start, just för att det var en ny patch som introducerades.

Idag, efter fem spelade matcher, står de koreanska stjärnorna fortsatt obesegrade. Samtliga matcher har vunnits med 2-0, vilket tycks ha överträffat coachens förväntningar. Därför känner kkOma sig skyldig till att be om ursäkt till lagets fans, som han känner att han lurat genom att dra ner förhoppningar.

"Vid den tidpunkten spelade vi varken scrims eller träningsmatcher med den nya patchen, så jag visste inte vad som skulle hända. Nu när jag blickar tillbaka kan jag bara säga förlåt till fansen. Spelarna anpassade sig snabbare än förväntat", berättade coachen i en intervju enligt Slingshot.

Om SK Telecom T1:s segertåg fortsätter får vi se på fredag klockan 10:00 svensk tid. Då ställs ligaledarna mot ett av sina största hot, nämligen Jin Air Green Wings, som i dagsläget delar på andraplatsen bakom SKT.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..