×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Faker: Jag är för lat för att hitta en hobby

1
I en intervju med Fomos berättar den sydkoreanska LoL-stjärnan om inledningen i Summer Split, fokuset som ligger på honom och hur han håller sig motiverad till att spela.
SK Telecom T1 går som tåget i öppningen av den koreanska League Championship Korea, LCK. Efter fem spelade matcher står man obesegrade, och väntar fortfarande på att ett motstånd ska plocka ett set mot de regerande Worlds-mästarna.

I en intervju med sydkoreanska Fomos har SKT T1:s superstjärna tillika mid-spelare Lee "Faker" Sang-hyeok berättat om dem framgångsrika öppningen i Summer Split. Där berättar han att han förväntade sig att vinna många matcher under säsongen, men att läget nu ser mycket bättre ut än han och hans lag trodde. Det finns dock fortfarande ett driv hos mid-stjärnan, att trots den fenomenala starten har han fortfarande vinnarskalle nog för att vilja gå igenom hela spliten obesegrad.

All fokus ligger berättigat på Faker


Många kan förundras över drivet, att en spelare som flera gånger vunnit de största turneringarna i världen fortfarande har en vilja att leverera på den absoluta toppen och inte slappna av.

"Jag har gillat att spela spel ända sedan jag var yngre, och det blir roligare ju hårdare jag försöker. Så jag behöver inte tvinga fram motivation. Faktum är att jag har försökt hitta andra hobbys eftersom jag bara spelar spel, men jag är för lat för det."

SKT:s nästa möte kommer att vara mot Jin Air Green Wings, som ligger på en delad andraplats bakom de regerande Worlds-, MSI- och LCK-mästarna. Mötet förväntas bli splitens bästa än så länge, men Faker tycks inte vara orolig. När han får en fråga om de två potentiella mid-motståndarna, Lee "Kuzan" Seong-Hyeok och Jin "Blanc" Seong-Min, ger han ett svar fylld med självförtroende.

"Jag tycker inte Kuzan gör lika bra ifrån sig som förra säsongen, och jag tycker att Blanc är den bättre mid-spelaren. I slutändan spelar det dock ingen roll vem jag ställs mot."

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..