×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Kikis om G2-situationen: "Jag kände mig undervärderad"

1
Efter att ha degraderats i G2 Esports visar den polske toplanern Mateusz "Kikis" Szkudlarek sin sida av myntet.
Under gårdagen rapporterade vi om förändringar i de regerande EULCS-mästarna G2 Esports. Det var toplanern Mateusz "Kikis" Szkudlarek som fick kliva ner från startfemman efter att ha ställt ett ultimatum kring sin position, som han delat med Dae-han "Expect" Ki under den nuvarande spliten. Nu har den polska spelaren uttalat sig om situationen.

Kort och gott är det sant att Szkudlarek ställt ett ultimatum till G2, att han ville ha mer utrymme och inte behöva dela sin position, som för övrigt varit en del av G2:s alla sju vinster i sommarspliten. Vad han menar är att han inte kände sig bekväm att få färre träningstimmar, just för att Expect också behövde träna.

"Now, I’m a very proud player, and the guarantee of a starting spot means a lot to me. It shows that my team believes in me and this in turn it boosts my ability and confidence as a player. One big downside for me was that I was suffering from the lack of scrim time since Expect and me were sharing practice slots. I felt kind of undervalued despite making marked improvements on all the issues we identified together", skriver Kikis i sitt uttalande.

I slutändan berättar Kikis att han förstår och respekterar G2:s beslut att inte uppfylla hans egna krav, utan hedra de löften de gett Expect, som nu är lagets huvudsakliga toplaner. Överlag ger den polska spelaren intrycket av att det finns kvar en professionell vänskap mellan honom, spelarna och organisationen. Vad som sker i framtiden är dock oklart, men Kikis kommer att se över sina möjligheter samtidigt som han kommer att spela solo queue och kolla VOD:s för att hålla sig i trim.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..