×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Crumbz lägger ner League of Legends-karriären

2
En av de längst verkande professionella League of Legends-spelarna, Alberto "Crumbz" Rengifo, har nu gått ut med att han lägger ner sin karriär som spelare.
En av LoL-scenens veteraner, Alberto "Crumbz" Rengifo, lägger nu hatten på hyllan och tackar för sig. Den 23-årige sydamerikanen har tidigare varit känd som junglare i bland annat Team Dignitas där han spelade i nästan tre års tid och har senast setts spela i Renegades sedan juni förra året.

Beslutet grundar sig i, enligt Crumbz själv, att han var tvingad att lägga ner och att ingen annan visat intresse för honom efter att Renegades sålt sin plats till EnVyUs.
“I was forced to retire. The team was sold to new owners, the new owners didn’t want me, nobody else wanted me to play on their LCS team so I retired, har han enligt theScore, sagt i en streamsession.
Det hela bekräftas även på Twitter:


Crumbz själv var med och startade upp Renegades med det tidigare namnet Misfits, och spelade i laget ända till och med att domen om att de inte får vara med i LCS längre, kom. Den amerikanska organisationen EnVyUs har nu köpt upp Renegades plats och tagit med sig tre av spelarna från den förra linan. Enligt Crumbz själv kommer mer information om hans framtid att komma så småningom.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..