×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Enorm patch påväg— items och champions i fokus

1
Den stora patchen 6.9 med både mages och items i fokus har nu nått Summoners Rift. Här är de största förändringarna gällande kommande uppdatering.
Inatt är det dags! Då släpps nämligen den efterlängtade patch 6.9 som innehåller en hel del stora förändringar. Patchen i sig är en av de största sedan säsong 6 inleddes i början av året. För ett par veckor sedan gick Riot ut med att ett par mages kommer att få sig en rejäl omvandling tillsammans med förändringar gällande bland annat mana regeneration och items överlag.

Mages

• Vladimir, Malzahar, Cassiopeia, Zyra, Brand och Vel'Koz är de sex champions som har förändrats mest av alla.
• Anivia, Annie, Fiddlesticks, Kennen, Swain, Syndra, Veigar, Viktor, Xerath och Ziggs har också uppdaterats, men bara några enstaka spells.

Items

• Funktionen "Refound XX% mana spent" tar över mana regeneration på de flesta item.
• Spell Vamp tas bort, likaså itemet Will of The Ancient.
• Nya items är välkomna, Lost Chapter, Hextech GLP-800 och Hextech Protobelt-01.

Draken

• Draken spawnar baserat på olika element, mountain, infernal, cloud, ocean och sist men inte minst efter 35 minuter; elder dragon. Alla har olika egenskaper.



Förutom dessa tre exempel har man även förändrat saker rörande tornen, jungeln, andra champions som inte är mages och andra småförändringar. Vill man läsa de stora patch-notesen och alla kommande förändringar går detta att göra här.

Var det rätt mages som fick de största förändringarna?

37 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..