×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Koreanska Impact ryktas till Cloud9

2
Efter att ha synts gå runt i en lagtröja i bakgrunden på en stream verkar det nu som att den koreanska världsmästaren från säsong tre, Jung "Impact" Eon-yeong är påväg till Cloud9.
Det nordamerikanska laget Cloud9 är just nu i Korea för att bootcampa inför den kommande Summer Split-säsongen i LCS . Väl där satt den amerikanska AD-carry-spelaren Zachary "Sneaky" Scuderi och streamade när han spelade på den koreanska servern och det var då man kunde se Jung "Impact" Eon-yeong gå runt i bakgrunden iklädd en Cloud9-tröja.

Här ses Jung "Impact" Eon-yeong gå runt i Cloud9-tröja

Eon-yeong vann under säsong 3 världsmästerskapen, Worlds, då han spelade för SKT Telecom T1. Kort efter segern flyttade Eon-yeong till Nordamerika för att spela i laget Team Impulse som slutade trea under 2015 NA LCS Summer Split. Den här säsongen, 2016 NA LCS Spring Split, har dock den koreanska spelaren huserat i laget NRG men nu tycks han alltså vara klar för Cloud9. Där ersättar han i sådana fall top-spelaren An "Balls" Le plats.

Det gör att vi tycks få se följande två lag i den nordamerikanska scenen nästa säsong.

Cloud9?

Korea Jung "Impact" Eon-yeong — Top
Danmark Nicolaj "Jensen" Jensen — Mid
USA Zachary "Sneaky" Scuderi — AD-carry
USA Michael "Bunny FuFuu" Kurylo — Support

Cloud9s Challengerlag?

USA An "Balls" Le — Top
Korea Lee "Rush" Yoonjae — Jungle
USA Hai "Hai" Lam — Mid/Support?
USA Daerek "LemonNation" Hart — Support

Vi kan vänta oss fler spännande nyheter från Cloud9, detta då laguppställningarna knappast är kompletta och då det inte heller är känt vilka roller de olika spelarna kommer att ha.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..