×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Rotating Game Mode fortsätter — dags för Hexakill

1
Nu är det snart helg vilket också innebär ett nytt game mode! Denna gång är det Hexakill som står på tur.
För någon månad sedan kom domen från Riot: det blir inget URF i samband med första april. Dock vände man på steken och berättade om en annan idé som nu blivit implementerad, spelläget Rotating Game Mode. Tanken är att man ger spelarna möjlighet att spela ett nytt game mode varje helg, roterande i omgångar där bland annat just URF är med.


The Twisted Treeline där Hexakill kommer att utspela sig i helgen


Hela konceptet implementerades för några veckor sedan då Ascension, som spelas på kartan The Crystal Scar, var först ut följt av Poro King på Howling Abyss och sedan URF på klassiska Summoners Rift. Denna helg har turen kommit till Hexakill, vilken kommer att spelas på den klassiska 3v3-kartan Twisted Treeline.

Kommande game modes

One For All — 6-8 maj
Ascension — 13-15 maj
URF — 20-22 maj


Den som är sugen på att hoppa in i ett lag med fem andra för att slåss mot sin motståndare kan ställa sig i kö redan nu och köra igång. Möjligheten att spela Hexakill försvinner natten till måndag, men kommer att komma tillbaka om några veckor igen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..