×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Diamondprox lämnar Europa för Nordamerika

2
Gambit Gaming-junglaren Diamondprox väljer att lämna organisationen för att ta sig till Nordamerika.
Silly Season är just nu i full rulle och tidigare idag skrev vi bland annat om att det Europeiska LCS-laget ROCCAT byter ut ett par spelare i sin startfemma. En spelare som också är på tapeten under pågående Silly Season är den ryska junglaren Danil "Diamondprox" Reshetnikov som nu lämnat Gambit Gaming. Reshetnikov har varit en del av organisationen ända sedan början av 2013 till och med i vintras då Unicorns of Love blev hans nya hem.

Vistelsen höll dock inte speciellt länge på grund av visumproblem redan efter tre veckors LCS-spelande med laget fick en ersättare tas in i form av nuvarande junglaren Jean-Victor "loulex" Burgevin. Valet för Reshetnikov föll till slut på att ta sig tillbaka till Gambit.

För två dagar sedan gick Unicorns of Love ut med att man släppt ryssen från organisationen helt och nu har turen för ett avskedstagande kommit till Gambit som i ett officiellt pressmeddelande också tar farväl. Bakgrunden tycks vara att ett bättre erbjudande lockat på andra sidan Atlanten, närmare bestämt i Nordamerika.
"Going into LCL Summer split Gambit CIS will undergo a single roster change. Sadly, Danil "Diamondprox" Reshetnikov has decided to leave our organization. Despite a good chance of qualifying for Worlds through IWC Tournament with our team, he accepted an offer from a foreign organization and will start training with his new team in the beginning of May", skriver Gambit på den officiella hemsidan.
Exakt vilket lag som blir slutdestinationen och vem som ersätter Reshetnikov är ännu inte avslöjat.

Nuvarande Gambit Gaming

Sverige Alexander "BloodFenix" Hallberg – Top Lane
Ryssland Anton "Fomko" Fomkin – Mid Lane
Moldavien Alexei "LeX" Chitac – AD Carry
Ryssland Viacheslav "Archie" Egorov – Support

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..