×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Helsvensk botlane ryktas vara på ingång för Fnatic

3
Mitt uppe i LCS-säsongen är det dags för Fnatic att stuva om och om allt går som det verkar, kommer vi att få se en helsvensk botlane under resterande LCS-veckor.
Fnatic sa som bekant tack och hej till både Heo "Huni" Seung-hoon, Kim "Reignover" Yeu-jin och Bora "YellOwStaR" Kim under silly season för att ta in tre nya spelare; Yeong-Jin "Gamsu" Noh, Lee "Spirit" Da-yoon och Lewis "Noxiak" Felix, inför spring split. Nu ryktas det redan, efter fyra veckor av LCS, vara över för den sistnämnde supportens del och vi kommer att enligt The Daily Dot, få se en av våra landsmän ta över rollen.

Den ryktade ersättaren heter Johan “Klajbajk” Olsson och har ingen tidigare erfarenhet av varken Challenger Series eller LCS. Fnatic själva har inte gått ut med något officiellt än men mycket kan enligt hans twitter tyda på att han befinner sig nere i LCS-huvudstaden Berlin. Enligt källan skall Felix även varit ombedd att lämna gaminghuset så fort Olsson gått med laget. Om detta är sant eller inte återstår att se.







På frågan om vart han skall till en följare på Twitter kommer dock Challengerlaget Na`Vi upp;



Om ryktet stämmer eller inte och när Fnatic i sådana fall kommer med ett uttalande återstår att se.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..