×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

YellOwStaR lämnar Fnatic*

-2
Spelaren som har betraktats som en av europas bästa någonsin ser nu ut att ha lämnat Fnatic efter närmare fyra års tjänst.
* Uppdatering: Fnatic har nu bekräftat att YellOwStaR och organisationen går skilda vägar. I uttalandet nämns det att YellOwStaR även planerar på att flytta till Nordamerika för att tävla i NA LCS. Fastän det ännu inte är bekräftat ser det enligt säkra källor ut som att den femfaldiga EU LCS-vinnaren kommer börja spela med Team SoloMid under det kommande året.

Fnatics rådande sits ser ut att bli alltmer diger. Organisationens LoL-lag tappade för två veckor sedan sina två koreanska stjärnspelare Heo "Huni" Seung-hoon och Kim "Reignover" Yeu-jin efter mycket spekulation, och nu ser det ut som att laget även kommer få behöva klara sig utan Bora "YellOwStaR" Kim. Beviset är följande screenshot från Fnatics egna hemsida, som tycks innehålla en nyhet som beskriver att laget kommer fortsätta utan ytterligare en av sina stjärnspelare.



Kim var den enda spelaren att inte lämna organisationen efter 2014 års upplaga av League of Legends World Championship, och blev därmed stödpelaren för lagets uppställning under 2015.

Fnatics nuvarande uppställning


Nederländerna Fabian "Febiven" Diepstraten
Sverige Martin "Rekkles" Larsson
Fnatic har hittills inte uttalat sig officiellt kring situationen utöver det som syns ovan.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..