×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Cloud9 och Team Liquid till IEM Cologne

1
Nu står det klart att Cloud9 och Team Liquid blir de två nordamerikanska lag som tar sig till IEM Cologne. Det finns bara ett problem: de sista kommer eventuellt att avstå.
Den 18:e till 20:e december är det dags för nästa IEM-event vilket kommer att utspela sig i ESL-staden Köln och man har nu offentliggjort vilka två lag som kommer att represterera Nordamerika; Cloud9 och Team Liquid. Värt att notera är att det sistnämda laget kan komma att hoppa av då en reddit-användare lyckats ta en screenshot på när man går ut med att man eventuellt kommer att avvakta på grund av läget i Europa och terror-varningarna.







Communityt har under ett par dagar fått rösta fram vilka lag som skall få ta sig till turneringen. Cloud9 tog hem förstaplatsen med sina 70% och Team Liquid fick 21% av rösterna efterföljt av Team Dignitas som bara fick en tredjedel så mycket, och Gravity med enbart 2%.

Omröstningen

USA Cloud9 — 70%

USA Team Liquid — 21%

USA Team Dignitas — 7%

USA Team Gravity — 2%
Vilket lag som kommer att ersätta och om laget överhuvudtaget avstår är ännu inte klart utan återstår att se.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..