×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

UOL presenterar sin laguppställning för IEM San José

2
Efter att ha varit nere på två man sedan början av november har Unicorns of Loves laguppställning inför helgens Intel Extreme Masters San José äntligen presenterats.
Efter dagar av trollande från den europeiska LCS-aktuella organisationen Unicorns of Love står det nu klart hur deras lineup kommer att se ut inför helgens IEM San José. Laget, som ersatte Fnatic, har under veckan lagt upp fleratalet bilder men ersatt de icke ännu presenterade spelarnas ansikten med memes i form av tecknade enhörningar och annat. Nu har man dock gått ut med vilka spelare som kommer att bilda startfemman ute på Summoners Rift.










Unicorns of Love trollande med communityt

Efter att lagets före detta mid-laner Tristan "PowerOfEvil" Schrage gått till Origen, och junglaren Cho "H0R0" Jae-hwan samt AD-carryn Pontus "Vardags" Dahlblom valt att lämna organisationen har man enbart varit nere på två mani form av toplanern Kiss "Vizicsacsi" Tamás och supporten Zdravets "Hylissang" Galabov.

Nytillskotten kommer i form av junglaren Berk "Gilius" Demir som tidigare setts i laget, svenske midlanern Hampus "Fox" Myhre som tidigare varit aktuell inom SK och den f.d. Gambit-suben Pierre "Steelback" Medjald som AD-carry.





Nya Unicorns of Love

Unicorns of Love


Ungern Kiss "Vizicsacsi" Tamás - Top

Tyskland Berk "Gilius" Demir - Jungle

Sverige Hampus "Fox" Myhre - Mid

Frankrike Pierre "Steelback" Medjald - AD-carry

Bulgarien Zdravets "Hylissang" Galabov - Support
Om denna lagupställning är permanent och kommer att fortsätta efter IEM San José som startar nu på lördag, återstår att se.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..