×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Tittarguide: IEM San José - LoL

2
IEM San José startar i helgen och förutom CS:GO ligger fokus även på en League of Legends-turnering. Här är schemat och de deltagande lagen
På lördag är det dags för IEM San José där man förutom CS:GO även kommer att ha enLeague of Legends-turnering med 150 000 dollar i potten, motsvarande cirka 1,3 miljoner kronor. Lagen som deltar har röstats fram av communityt. Från europas håll är Origen klara tillsammans med Unicorns of Love som ersatt Fnatic, vilka först röstades fram. Turneringen blir även många av de deltagande lagens första premiär med sina nya lineups med bland annat ett nästan helt omgjort TSM och Unicorns of Love, som ännu inte presenterat sin lineup.

Deltagande lag

Europa Origen
sOAZ, Amazing, PowerOfEvil, Niels, Mithy
Europa Unicorns of Love
TBA
USA CLG
ZionSpartan, Xmithie,, HuHi, TBA, Aphromoo
USA Team SoloMid
Hauntzer, Svenskeren, Bjergsen, Doublelift, kaSing
Kina LGD Gaming
Flame, TBQ/xiaoxi, GODV, Imp, Pyl
Korea Jin Air Green Wings
SoHwan/Trace, Chaser/Winged, Kuzan, Cpt Jack/Pilot, Chei/Sweet
Det är single elimination som gäller och alla matcher spelas bäst-av-tre för att sedan i finalen övergå till en bäst-av-fem. Allt kommer att spelas på patch 5.21, det vill säga patchen innan pre-season. Schemat för matcherna finner ni här nedan. Tiderna nedan är angedda i CET, det vill säga i bland annat svensk tid.

Lördag, 21-22 november

USA TSM vs. Kina LGD

USA CLG vs. Europa UOL



Söndag, 22-23 november

Korea Jin Air vs. USA CLG

Europa Origen vs. USA Team SoloMid

Världen Vinnare semifinal 1 vs. Världen Vinnare semifinal 2


Värt att tillägga är att Amazon gått ut med en crowdfounding-kampanj som skall hjälpa till att höja upp prispotten. Vill man kolla in och vara med kan man göra detta här.

Vart matcherna kommer sändas är ännu inte utannonserat. Årets stream-team består av 10 kända ansikten där vi bland annat återigen får se Leigh "Deman" Smith på LoL-sidan, efter att mestadels ha fokuserat på CS:GO under årets gång. Här är hela listan på talangerna vi kommer att få se i rutan.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..