×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Fnatic möter EDG i kvartsfinalerna

1
Kvartsfinalerna på Worlds har blivit lottade och Fnatic med svensken Martin "Rekkles" Larsson ställs mot kinesiska EDward Gaming i kvartsfinalerna.
Under söndagen spelades de sista gruppspelsmatcherna på League of Legends World Championship och därefter lottades hur kvartsfinalerna skulle se ut. Kraven för lottningen var att varje gruppetta ska möta en grupptvåa och två lag från samma grupp måste hamna i olika halvor av bracketen.

Gruppettan Fnatic, där svensken Martin"Rekkles" Larsson spelar, lottades att möta tvåan i grupp C, kinesiska EDward Gaming. EDward Gaming var inför turneringen tippade av många att nå final men under gruppspelet har de sett väldigt ostabila ut och det återstår att se hur tuff utmaning de blir för Fnatic.

Fnatic hamnade dessutom i andra halvan bracketen jämfört med koreanska förhandsfavoriterna SKT T1, som hittills är det enda obesegrade laget i turneringen. Det innebär att Fnatic och SKT T1 som tidigast kan mötas i finalen.

Varje kvartsfinal spelas bäst av fem matcher och mötena ser ut så som följer.

Kvartsfinaler


Taiwan Flash Wolves vs. Europa Origen

Korea SKT T1 vs. Taiwan ahq

Europa Fnatic vs. Kina EDward Gaming

Korea KT Rolster vs. Korea KOO Tigers


Värt att nämna är att europeiska Origen fick en på pappret relativt lätt lottning trots att de kom tvåa i sin grupp. Origen möter i sin kvartsfinal Flash Wolves från Taiwan som kom etta i sin grupp före koreanska KOO Tigers. Fullständigt spelschema för hela turneringen hittas i vår viewer's guide.

Bildkälla: Riot Games

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..