×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Na`Vi startar LoL-lag

1
Igår annonserade Na`Vi ut att man nu vill ta sig tillbaka på Summoners Rift med ett helt nytt LoL-lag — dock satsar man annorlunda i början för att slå igenom.
Igår gick den Ukrainska organisationen Na`Vi ut med att man nu bestämt sig för att starta upp ett nytt LoL-lag. Senast laget var uppe på League of Legends-kartan var 2012 med namn som, CitizenWayne, Araneae och KottenX i spetsen. De har inte släppt någon djupgående information gällande laguppställning, men man förtydligar att denna kommer att släppas inom en ganska snar framtid.

Man nämner även att man kommer att vända sig från det traditionella, att i början fokusera på att hitta rätt spelare, utan istället satsa på att rekrytera en stark management-bas, enligt organisationens COO, Igor "Caff" Sydorenko.

"We believe that the main responsibility for the team's result should be transfered to the coach and management, as it usually happens in traditional sports. I am sure that such approach to the team creation will be more effective in managing the training process and the team in general", nämner han i det officiella pressuttalandet."

Organisationen påpekar de är öppna för att ta emot ansökningar, så känner man att man skulle passa in i det kommande laget är det bara att knåpa ihop ett mail. Här finner ni hela pressmeddelandet.

Bild: Zack Skoglund

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..