×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Worlds: Cloud9 fortsätter skrälla — här är allt från dag 4!

4
Den sista dagen i den första gruppspelsetappen är avklarad och vi har fått se en hel del sköna vinster för bland annat Europa och Nordamerika.
Den första etappen över det rafflande gruppspelet i Worlds har nått sitt slut, och vi är nu halvvägs i jakten på de åtta lag som skall ta sig bort till den brittiska huvudstaden London där kvartsfinalerna kommer att ta fart.
Kinesiska LGD fortsätter sin loosing-streak och har således inte vunnit en enda match hittils, detta efter att ha spelats ut av Team SoloMid, som äntligen fått sig en vinst.

Men USA-sagan slutar inte där. Cloud9 fortsätter briljera och levererar vinst efter vinst, något som gör att de just nu ligger på en stadig förstaplats i sin grupp, efter att ha slått Fnatic under dagen.

Ställning just nu:


Grupp A

USA Counter Logic Gaming

Korea KOO Tigers

Taiwan Flash Wolves

Brasilien paiN



Grupp B

USA Cloud9

Europa Fnatic

Taiwan ahq

Kina Invictus Gaming



Grupp C

Korea SKT T1

Kina EDG

Europa H2k

Thailand Bangkok Titans



Grupp D

Europa Origen

Korea KT Rolster

USA Team SoloMid

Kina LGD



Idag fick vi chansen att snacka lite med Bjergsen och Incarnati0n från Team SoloMid respektive Cloud9 - så missa inte det!

Dagens intervjuer

Intervju med Bjergsen

Intervju med Incarnati0n
Det var allt för veckan! Nästa match sätter igång på torsdag då matcherna för dagen körs grupp för grupp. Håll utkik under veckan — för vi har mer att visa er!

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..