×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Revanschmatch mellan SKT och EDG öppnar Worlds tredje dag

2
SKT T1 möter EDG, Origen tar sig an Team SoloMid och Fnatic avslutar dagen med ett möte mot ahq.
Worlds har hittills levererat stort med några otroliga matcher, och matcherna vi har framför oss idag kan komma att bli de som levererat mest hittills. Fokuset kommer främst ligga på dagens öppnande match mellan de två lag som i maj kämpade om världsmästartiteln.

Lördag 3 oktober

Korea SKT T1 vs. Kina EDward Gaming

SKT: MaRin, bengi, Faker, Bang, Wolf
EDG: AmazingJ, ClearLove, pawN, Deft, Meiko


Två av de bästa lagen i turneringen har hittills inte mött något toppmotstånd. Allt det kommer ändras gåendes in till den tredje dagen av Worlds då EDward Gaming och SKT T1 gör upp i ett revanschmöte från finalerna av Mid Season Invitational i maj. Där lyckades EDG bli det första laget att någonsin besegra SKT i en internationell turnering, och SKT har sedan dess suktat efter chansen att uträtta hämnd.

Korea KT Rolster vs. Kina LGD Gaming

KT: ssumday, Score, Nagne, Arrow, Piccaboo
LGD: Acorn, TBQ, GODV, imp, Pyl


Gårdagens förlust mot Origen var pinsam för LPL-vinnarna LGD. Från att ha haft kontroll under majoriteten av matchen vändes allting runt på en sekund då européerna tog en otrolig teamfight som fick de nuvarande kinesiska mästarna på fall. Idag siktar LGD på att ta sin första vinst i turneringen. Frågan är nu däremot att om de stötte på problem mot europas näst bästa lag, hur kan de då mäta sig mot sydkoreanska KT Rolster?

Europa Origen vs. Världen Team SoloMid

Origen: sOAZ, Amazing, xPeke, Niels, Mithy
TSM: Dyrus, Santorin, Bjergsen, WIldTurtle, LustBoy


Igår lyckades Origen orsaka den hittills största skrällen på Worlds då de besegrade LGD, och med redan en vinst säkrad i "dödens grupp" finns det nu en liten chans för det europeiska laget att ta sig vidare till slutspelet. En vinst över TSM skulle därmed båda gott för lagets chanser i världsfinalerna. För TSM:s del är det viktigt för dem att raljera från sin förlust under gårdagen, och om de inte lyckas ta en vinst från Origen ser prognosen för det nordamerikanska laget allt annat än bra ut.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..