×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

TSM, LGD och KT debuterar i Worlds idag

2
Vi är nu inne på världsfinalernas andra speldag, där TSM och KT kommer göra upp i dagens inledande match.
Första dagen på Worlds var minst sagt en bra dag att heja på de västerländska lagen. Fnatic besegrade kinesiska Invictus Gaming i turneringsöppnaren, och både Cloud9 samt CLG tog hem sina respektive matcher mot de taiwanesiska lagen ahq och Flash Wolves.

När andra dagen sparkas igång runt 16:30, kommer vi återigen se spel i världsklass då några av världens bästa lag återigen äntrar scenen.

Fredag 2 oktober

USA Team SoloMid vs. Korea KT Rolster

TSM: Dyrus, Santorin, Bjergsen, WildTurtle, LustBoy
KT: ssumday, Score, Nagne, Arrow, Piccaboo


Det mest populära laget i västvärlden är otvivelaktigt laget med mest press på sig i hela turneringen. Fastän de visade imponerande form under första halvan av året verkar det som att motståndet på både hemmaplan och internationellt har funnit vad som krävs för att ta ned de nordamerikanska jättarna. På motsatt håll upplevde KT Rolster sin mest framgångsrika säsong i koreanska LCK-ligan på länge, där de slutligen förlorade mot SKT T1 i finalerna. Med två av världens bästa spelare på sina respektive roller i Kim "ssumday" Chan-ho i toplane och Lee "Piccaboo" Jong-Beom som support är det därmed svårt att se TSM komma ut som segrare.

Europa Origen vs. Kina LGD

Origen: sOAZ, Amazing, xPeke, Niels, Mithy
LGD: Acorn, TBQ, GODV, imp, Pyl


Publikfavoriterna Origen kunde nästan inte ha blivit tilldelade svårare motstånd än LGD i sin öppningsmatch. Det kines-koreanska laget var närmast obesegrade genom slutspelen i den senaste upplagan av LPL, där de bland annat förlöjligade MSI-vinnarna EDward Gaming i semifinalerna med en 3-0-vinst, innan de säkrade sig trofén och första seed från Kina. En seger åt Origen känns därmed otippad, då LGD:s uppställning på pappret anses vara bättre än Origen på samtliga positioner.

Korea KOO Tigers vs. Taiwan Flash Wolves

KOO: Smeb, Hojin, KurO, PraY, GorillA
FW: Steak, Karsa, Maple, kkramer, SwordArt


KOO såg under gårdagens match mot paiN ut att vara i en klass för sig, men hur mycket kan man egentligen ta från deras vinst då det var mot gruppens i särklass sämsta lag? Det intressanta med denna match kommer därmed vara att se exakt hur KOO presterar mot ett av sina grannregioners bättre lag.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..