×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Worlds: Stark västerländsk start — här är allt från dag 1

2
Första Worldsdagen är avklarad - här är alla resultat och annat smått och gott!
Den första dagen på Worlds är avklarad och här nere i Paris har det varit full rulle hela dagen — inte minst på Summoners Rift. Fnatic var först ut att öppna hela mästerskapen med kinesiska Invictus Gaming på andra sidan kartan. Vårt stora Europeiska hopp i form av de förstnämnda tog hem matchen och leder således i sin grupp.

På den nordamerikanska fronten slog man på stort i form av två vinster, en för Cloud9 och en för Counter Logic Gaming, där mötena kom i form av två Taiwanesiska lag, ahq och Flash Wolves.

För de koreanska lagens del gick det också bra. KOO Tigers avslutade dagen med en vinst mot brasilianska paiN och favorittippade SKT T1 med Faker i spetsen lyckades vinna över H2k. Här är dagens resultat.


Resultat — dagens matcher

Europa FNC vs. Kina iG

USA C9 vs. Taiwan ahq

Korea SKT vs. Europa H2k

Kina EDG vs. Thailand BKT

USA CLG vs. Taiwan FW

Brasilien paiN vs. Korea KOO



Vi fick även chansen att få tag på Fnatic-supporten YellOwStar, Hai från Cloud9 och en av världens bästa midlaners; hyllade Faker från SKT T1. Kolla in alla intervjuer här nedan.

Dagens intervjuer

YellOwStar om Korea vs. Europa, Worlds och vinsten

Hai: "If i do well, I get to tell them to f*** off"

Faker: "Since I can play almost any champion, you can expect a lot from me"
Vi kommer som nämnt vara på plats under hela månaden så kika in imorgon för att följa oss och allt som händer under dag 2!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..